dimecres, 26 de setembre del 2007

Fent espeologia pel gòtic tot bebent vi català

Dissabte passat, varem anar a veure la 27ena fira gastronòmica que feien vora el Maremagnum.
Tot i que el nombre de bodegues de vins que hi ha cada any va mimbant, va estar molt bé.
Destaquem un Syrah reserva de maset del lleó. Un vi impressionant, clar que si té syrah, ja té molt camí fet ;)
Desprès de degustar els vinets, vam endinsar-nos pel gòtic tot buscant un lloc per sopar. El vam trobar davant de la famosa teteria 'La clandestina' que en un altre post ja comentarem ;)
El lloc escollit es diu L'antic bocoi del gòtic i al entrar-hi sembla que entris en una cova alta amb paret de pedra. No és gaire gran però hi caben unes 20 taules de 2 persones.
La carta que ofereixen contempla plats com ara l'esqueixada de bacallà que vaig trobar exquisita i molt ben presentada, així com tot un reguitzell de coques de pa amb diferents combinacions d'ingredients. Jo vaig disfrutar molt d'una d'aquestes coques que simplement tenia xampinyons crus, formatge fos i nous.
Pel que fa a la selecció de vins, no estava gens malament tot i que hi predominaven les grans marques, sense arriscar-se massa a oferir petits descobriments que molt sovint són el que diferencien un lloc notable, d'un lloc excel.lent. El preu, bé, amb ampolla de vi normaleta, rondava els 20€ i si desprès dels dos plats encara podeu fer postre, puja fins als 25€ per cap.

Nom: L'antic bocoi del gòtic

Adreça: Baixada de Viladecols, 3

Barcelona

Tel: 93 310 50 67

4 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Xavier Cristóbal ha dit...

Hola Carles. Aquest comentari és un altre petit salut,again, des de l'altra banda de blogesfera. Amb aquest acabo la minigira pels teus blogs. Fins "molt" aviat.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.